فروشگاه آبیاری

بر اساس مطالعه‌ای که در نیویورک تایمز گزارش شده است، افرادی که محصولات ارگانیک مانند میوه، لبنیات، گوشت و … بیشتری مصرف می‌کردند، ۲۵ درصد کمتر به سرطان(مخصوصا سرطان لنفوم وسینه) مبتلا می‌شدند.

ارگانیک به محصولاتی گفته می‌شود که در روند تولید آنها از هیچ گونه مواد شیمیایی استفاده نشده و منشا کاملا طبیعی دارند.

میوه های ارگانیک

مثلا محصولات دامی و لبنی، را در صورتی ارگانیک می گویند که زندگی حیواناتی که این محصولات از آنها بدست می آیند کاملا طبیعی باشد، بتوانند آزادانه حرکت کنند و محل زندگی آن‌ها کوچک و محدود نباشد.

در روند رشد این حیوانات، نباید هیچ آنتی بیوتیک و یا هورمونی به آن‌ها تزریق شده باشد ، حتی علوفه‌ای که تغذیه کنند باید کاملا ارگانیک باشد.

کشت میوه های ارگانیک

میوه‌های ارگانیک

میوه‌ها در صورتی ارگانیک محسوب می‌شوند که در زمینی که کشت شده اند از سه سال قبل هیچ گونه مواد شیمیایی، کود و محرک رشد گیاه استفاده نشده باشد.

حتی پس از کشت، با استفاده از روش های کشاورزی که عاری از آفت کش ها، علف کش ها و کودهای مصنوعی، رشد می کنند، و هیچ گونه تغییر ژنتیکی(تراریخته) در آنها وجود ندارد.

این محصولات با روش‌های کشاورزی ای رشد می‌کنند که هدف از آن به حداقل رساندن اثرات زیست محیطی است.

میوه های ارگانیک اغلب به عنوان یک انتخاب سالم تر دیده می شوند، زیرا حداقل مانند سایر میوه‌های غیر ارگانیک، حاوی باقی مانده آفت کش‌ها نیستند.

فواید

نشان میوه های ارگانیک

در اینجا به برخی از فواید میوه های ارگانیک اشاره می‌کنیم:

  • کاهش قرار گرفتن در معرض مواد شیمیایی مضر و آفت‌کش‌ها
  • دارای سطوح بالاتری از مواد مغذی خاص، مانند آنتی اکسیدان ها
  • شیوه های کشاورزی ارگانیک، محافظ سلامت خاک و کاهش آلودگی هستند
  • کاهش بیماری های ناشی از خوردن میوه های غیر ارگانیک
  • مصرف میوه‌های بدون سم
  • افزایش سیستم ایمنی بدن
  • طعم طبیعی و بهتر میوه‌ها
  • بهبود وضعیت قلب

معایب

  • به دلیل سخت بودن مراحل تولید و عمر مفید کوتاه، قیمت بالایی دارند.
  • دارای مواد مغذی مانند سایر میوه‌ها ( از نظر مواد مغذی تفاوتی با میوه‌های غیر ارگانیک ندارد)
  • به دلیل استفاده نشدن از کودها و آفت‌کش ها زود خراب می‌شوند.
  • به دلیل سخت بودن استانداردهای ارگانیک در ایران و جهان، محصولات کمی هستند که واقعا ارگانیک باشند.

نتیجه

رشد میوه‌های ارگانیک با استفاده از روش‌های کشاورزی که عاری از آفت‌کش‌ها، علف‌کش‌ها و کودهای مصنوعی هستند، می‌باشد. این بدان معناست که میوه های ارگانیک نه تنها برای سلامتی انسانها، بلکه برای محیط زیست نیز مفید هستند.

وزارت کشاورزی ایالات متحده به این نتیجه رسیدهاست که حتی پس از شستشو (و گاهی اوقات حتی پس از پوست کندن)، برخی از میوه ها و سبزیجات به طور مداوم سطح بالاتری از باقی مانده آفت کش ها را نسبت به سایر میوه‌ها دارند. بهتر است هنگام خرید نسخه های ارگانیک این میوه ها و سبزیجات را در نظر بگیرید.

برخی از این میوه‌ها و سبزیجات عبارتند از:

  1. توت فرنگی
  2. سیب
  3. شلیل
  4. هلو
  5. کرفس
  6. انگور
  7. آلبالو
  8. اسفناج
  9. گوجه فرنگی
  10. فلفل دلمه ای شیرین
  11. گوجه گیلاسی

برخی از میوه‌ها و سبزیجات هستند که آفت‌کش‌ها و مواد شیمیایی کمتر در خواص آنها تاثیر میگذارد، اگر مهیا کردن میوه‌های ارگانیک سخت است بهتر است این میوه‌ و سبزی‌ها جایگزین شوند:

  1. آووکادو
  2. ذرت شیرین
  3. آناناس
  4. کلم
  5. نخود شیرین (یخ زده)
  6. پیاز
  7. مارچوبه
  8. انبه
  9. پاپایا
  10. کیوی
  11. بادمجان
  12. خربزه عسلی
  13. گریپ فروت
  14. طالبی
  15. گل کلم

 

 

 

 

 

 

 

 

تاثیر میوه‌های ارگانیک بر سلامت انسان

تاثیر میوه‌های ارگانیک بر سلامت انسان

لیست قیمت محصولات ایزی دریپ

لیست قیمت محصولات ایزی دریپ

لیست قیمت آبافرین

لیست قیمت آبافرین

لیست قیمت تجهیزات آبیاری ویسپار

لیست قیمت تجهیزات آبیاری ویسپار

آبیاری مکانیزه

آبیاری مکانیزه

لیست قیمت محصولات اکودریپ

لیست قیمت محصولات اکودریپ